KMO en zelfstandigen

5213

Oplossingen op maat voor uw bedrijf

Met veel talent, durf en initiatief gaat u ervoor. U hebt iets waardevols opgebouwd en daar bent u terecht trots op. Als professioneel verzekeringsmakelaar kan ik u een heleboel zorgen uit handen nemen, om datgene wat u zorgvuldig opgebouwd hebt veilig te stellen, zodat u zich volledig kunt toeleggen op de toekomst van uw bedrijf.

Uw bedrijf beschikt waarschijnlijk over een aantal voertuigen. Het kunnen personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens,… zijn. De dekkingen en vereiste waarborgen kunnen dus sterk verschillen naar gelang het soort voertuig en/of het gebruik ervan.

Naast de basiswaarborg BA motorrijtuigen kan u aanvullende waarborgen onderschrijven:

Vraag uw offerte aan
Zelfs de beste medewerkers van de wereld kunnen niets doen voor de onderneming als een brand hun werkmiddelen onbruikbaar maakt. De ‘mechaniek’ van uw onderneming kan immers door omstandigheden helemaal vastlopen. Een goede brandverzekering op maat biedt een perfecte oplossing.

Stel:

 • Er valt een boom om. Moet u opdraaien voor de opruimingskosten door de schade?
 • Een storm beschadigt uw luiken of aircosysteem. Worden de herstellingen terugbetaald?
 • Een brand verwoest de helft van uw onderneming. Is het schadegeval gedekt?
 • U lijdt waterschade in uw gebouw. Wie betaalt de herstellingskosten?

Wij raden u ook aan de brandverzekering handel en ondernemingen aan te vullen met volgende essentiële dekkingen

Het leven van een bedrijfsleider is niet altijd eenvoudig. Zelfs al kunt u ze tot een minimum beperken, risico’s zijn en blijven nu eenmaal eigen aan het beroepsleven. Daarom wilt u uw resultaten en uzelf zo goed mogelijk beschermen.  Er bestaan verzekeringen die de schade dekken die derden zouden kunnen lijden door de uitoefening van uw activiteiten. En dat voor zover uw aansprakelijkheid betrokken is.

 • Een klant struikelt over een slecht gelegd tapijt in uw bedrijf en breekt zijn been. Draait u op voor zijn ziekenhuiskosten?
 • Een van uw medewerkers is materiaal aan het lossen en beschadigt daarbij een voertuig dat in de nabijheid geparkeerd staat. Wie betaalt de herstellingen?
 • U levert een afgewerkt product bij een klant. Dat blijkt beschadigd te zijn. Zal het terugbetaald worden?

Naast de klassieke polis BA Uitbating kan u ook volgende verzekeringen nodig hebben

De wettelijk verplichte arbeidsongevallenverzekering beschermt uw medewerkers tegen letselschade die zij op de werkplek of op de arbeidsweg oplopen. Er bestaan vele dekkingsuitbreidingen om onvoorzienbare omstandigheden te beheren.

De dekkingen arbeidsongevallen (AO) voldoen aan het wettelijke minimum, maar niets houdt u tegen om deze tot een maximum uit te breiden!

Lees meer >>

Financiële zekerheid en extra pensioen voor u en uw medewerkers. Naast de klassieke fiscale oplossingen zoals pensioensparen en klassieke levensverzekeringspolissen kan u als zelfstandige, of via uw onderneming een extra legaal pensioenkapitaal bijeen sparen.

U bent zelfstandige zonder venootschap

U bent zelfstandige in een venootschap

      [list_item icon=”check”]

Vrij aanvullend pensioen zelfstandigen (VAPZ)

[list_item icon=”check”]Riziv polis voor artsen, apothekers, …

[list_item icon=”check”]Individueel pensioentoezeggingen (IPT)

Oplossingen voor uw medewerkers

Een groepsverzekering garandeert meer financiële zekerheid als uw werknemer op pensioen gaat, bij vroegtijdig overlijden en bij arbeidsongeschiktheid. De groepsverzekering is dus hét ideale sociale vangnet voor uw werknemers.

Meer en meer ondernemingen onderschrijven een hospitalisatieverzekering voor hun medewerkers. Vraag ook voor uw onderneming onze beste voorwaarden. Hier vindt u reeds een overzicht van onze sterke punten.

Ook indien u reeds een Hospitalisatie plan heeft onderschreven, wij maken er graag gebruik van uw huidige contracten te vergelijken met de huidige marktvoorwaarden. De aanvullende hospitalisatieverzekering die wij u voorstellen betaalt de kosten terug ten gevolge van een hospitalisatie naar aanleiding van een ongeval, ziekte of bevalling.

Lees meer >>>

Kiezen voor een goede rechtsbijstandsverzekering is van essentieel belang. Bij een schadegeval eist u niet alleen een uitstekende service van uw verzekeringsmakelaar, maar ook een volledige en correcte vergoeding. En indien het tot een gerechtszaak zou komen wenst u ook de beste verdediging.

Vaak denkt men dat de rechtsbijstandsverzekering deel uitmaakt van uw auto- of BA familialeverzekering. Vaak weet u zelf niet eens wanneer de BA verzekering of de rechtsbijstandsverzekeraar is tussengekomen in de regeling van uw dossier.
Het kan ook gebeuren dat er belangenconflicten ontstaan: stel u de vraag wat indien tegenpartij bij dezelfde BA verzekeraar verzekerd is… Of u komt zelf in de problemen met uw eigen verzekeraar…

De keuze van een uitstekende verzekering bij een onafhankelijke en gespecialiseerde rechtsbijstandsverzekeraar is dus zeker geen overbodige luxe.

Enkele voorbeelden van waarborgen

    • Burgerlijk verhaal
    • Strafrechterlijke verdediging
    • Contractuele geschillen met uw verzekeraar
    • Insolventie van derden
    • Erf-, schenkings- en testamentair recht
    • Arbeidsrecht
    • Fiscaal recht
    • Arbeids en sociaal recht